Makaron z jagodami i białym serem to najprostszy sposób na obiad na zimno. Skorzystałam już z mrożonych jagód, a jeśli chcecie zrobić go ze świeżych owoców to już ostatnia chwila. W wersji light użyjcie pełnoziarnistego makaronu, chudego twarogu i zmniejszcie ilość cukru ;)
Składniki na makaron z jagodami i serem:
Składniki na makaron z jagodami i serem:
- 100 g makaronu
- 150 g jagód
- 3 łyżki cukru
- 50 g twarogu
Super ! Takie proste danie, w sam raz na lato. Pięknie podane :)
OdpowiedzUsuńSmak ma genialny, to na pewno! W końcu makaron i ser i jagody to trio tak idealne, tak zgrane! ALE TEN KOLOR to dopiero mistrzostwo! :-))
OdpowiedzUsuńkolor ma świetny, a taki makaron idealnym obiadkiem w letnie upalne dni ;)
OdpowiedzUsuńpyszne śniadanie:)
OdpowiedzUsuńCudowna letnia klasyka :)
OdpowiedzUsuńJaki piękny kolor:) Nigdy nie jadłam tego zestawu akurat w taki sposób, a to fajna sprawa:)
OdpowiedzUsuńbosko wygląda:) kolor obłędny!
OdpowiedzUsuń